2011

Jag hoppas att 2011 blir:

  • Ett år som blir ännu roligare är 2010
  • Året jag kan äta en bit choklad och känna mig nöjd, och inte trycker i mig en 200 grammare på 3 röda sekunder.
  • Året då jag tar studenten.
  • Året då jag lär mig ett tredje språk flytande.
  • Ett år då jag umgås massor med mina vänner.
  • Året då jag lär mig att hantera stress.
  • En tid då jag plötsligt upptäcker att frukt är gott som godis.
  • Ett år då jag utan ansträngning blir en mästerkock.
  • Året då jag lär mig att äta lite chips, och sedan sluta.
  • Året då jag blir upptäckt som filmstjärna/supermodell/rockstjärna
  • Året då jag flyttar ifrån sverige.
  • Året då jag plötsligt älskar att gå på gymmet.
  • Året jag vinner massor med pengar på lotto.
Och så mycket mycket mer!

Choklad

Nu är jag hemma igen efter en lång promenad med en kompis. Vi tog även en runda in om affären under promenaden, och där träffade jag ett marabou daimchoklad som grät och berättade om hur ensamt och övergivet det var i affären. Med mitt stora hjärta bestämde jag mig för att vara snäll och ta med det hem omgående.


God morgon

Jag har legat och sovit i massor av timmar, det är så skönt med jullov. Jag ska försöka ta mig samman och göra något produktivt idag, typ arbeta med mitt projektarbete, städa eller något sådant. Önska mig lycka till!

Random bild, men inlägg utan bild är ju så tråkiga!

Hipp Hipp HURRA!

Ikväll skulle jag ha åkt till en kompis, men hon ringde precis och sade att hon var sjuk (krya på dig!). Men jag är inte ledsen för ett nytt avsnitt av Hipp Hipp är här. Så nu ska jag bänka mig framför en halvtimme med Kajan, Tiffany och hela det gänget!

Länk till avsnittet


Domo ariagto, Mister Roboto

Innan jag åkte till London fick jag en fin rosa låda av min kompis Jojjo. I den låg ett helt underbart halsband, och jag blev minst sagt överlycklig. En av de bästa presenterna från förra året!



Londonköp del 2

Lite smink (det finns så mycket till bra priser i London) och en fantastisk röd långklänning.



Komik

Jag sitter på min gamla dator och tittar på min nya Little Britain box (min nya har inte en dvdspelare). Jag passade på att titta igenom lite bilder som jag tagit/sparat. Den här hittade jag på internet för massor med år sen och den får mig alltid att le.


Londonköp del 1

Jag börjar så smått med några smågrejer som låg framme. De var verkliga fynd. Gelkuddarna kostade 50 pence, medans de i sverige kostar 50 kr (och ska man spendera längre tid i klackar är de ett måste), klutchen är jag bara förälskad i och jag älskar monsterbusken med hårinpackning.



Update: Jag har testat hårinpackningen nu och den är jättebra. Luktar jättegott och gjorde faktiskt skillnad!

Bilder

Jag är fruktansvärt dålig på att ta bilder när jag är ute och far, dessa bilderna är vad jag fick med mig! (får kolla om mamma fick några bra lite senare!)

Dagen började på Starbucks på Kastrup (och jag besökte starbucks tre gånger till bara första dagen)

Vi shoppade hela den första dagen, bland annat på carnaby street, som har lite annorlunda juldekorationer.

Vi käkade på ett mysigt italienskt ställe till lunch, och jag tog världens sämsta bild på deras fina afficher som hängde inramade på väggarna.

Efter lunch shoppade vi vidare, och åkte sen tillbaka till hotellet för att byta om innan middagen (och kameran råkade gå av av sig själv vilket ledde till den här bilden.)

Sedan gick vi till ett jättefint indiskt ställe där de lagt fram nyårshattar och smällkarameller. Jag fick dessutom fyra glas dricka (vatten, vin, cola och champange)



Jag satt och insöp Missoni (bokstavligt talat, i pellegrino-form)

Tyvärr tog jag typ inga bilder efter första dagen, denna var den enda jag hittade! (från starbucks, haha)




Tillbaka från London

Jag är tillbaka och jag har köpt megamycket grejer, ska försöka ta mig tid att sätta mig ned att fota dem. Julrean var i full gång och pundet är lågt = shopping mania. Det har varit så löjligt mysigt och en underbar start på det nya året! Hoppas att ni har haft ett trevligt nyår!

Mitt bästa köp!

Bästa väskan

Bästa väskan att ha i väskan när man reser (så dumt det låter) är denna läderclutch som min mormor fått uppsydd och gett till mig. Boardingpass, pass, plånbok och mobil går ned, så att man kan hålla koll på allt det viktigaste och lätt få tag på det! Den är dessutom snygg!


Shopping

Om någon därute i stugorna har lust att njuta av lite brittisk shopping men inte har möjlighet att ta sig till England så kommer här några saker jag gillar från olika brittiska webshoppar!



Bilder från River Island, Topshop, New Look och Asos

Starbucks

Här kommer ett litet inlägg om starbucks, eftersom jag när detta inlägg hamnar på bloggen troligtvis redan besökt det flera gånger.

Jag kan börja med att säga att jag vet att många är starbucks-frälsta. Det är dock inte jag. För det första tycker jag att det är för dyrt. Jag hade inte haft något emot att betala massor med pengar för en cappuccino om det var en jättegod cappuccino, men när det är svag och oftast inte ens tillräckligt varm så blir jag bara skitsur. Jag vill ha gott kaffe, inte gott "märkeskaffe".

Nej, jag ska försöka övertyga mina resekamrater om att minimera starbucks besöken och gå på lite mindre ställen. Jag rapporterar när jag är hemma om hur det gick!





RSS 2.0